Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Topeak MTX Trunk Bag DX Draagbare Fietstas, zwart

ID: 476852

Adviesprijs € 91,99
€ 74,99
- 18 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Topeak MTX Trunk Bag DX Draagbare Fietstas, zwart (black)

De MTX TrunkBag DX tas heeft een gedeeld hoofdvak, twee zijvakken met rits en een waterfles houder. De unieke productieprocessen combineren voorgevormde platen met flexibel weefsel tot een robuuste en waterafstotende eenheid. Compatibel met alle MTX QuickTrack rails. De rail is niet bij de levering inbegrepen. Schuif de QuickTrack MTX tas erop. Klik! En tot ziens. Het Topeaks QuickTrack systeem maakt het bevestigen van QuickTrack tassen of manden aan een Topeak bagagedrager ongelooflijk eenvoudig. Schuif je tas gewoon op de rail tot deze vastklikt. En klaar ben je. Geen gereedschap, geen riemen, geen problemen. Om de tas te verwijderen, druk je eenvoudigweg op de gele veiligheidsvergrendeling en trek je de tas van de rail. De RX-serie is speciaal ontworpen voor racefietsers en fietsers met een lichte fitness- of crossbike. Alle RX TrunkBags zijn compatibel met het RX railsysteem. Ze zijn niet compatibel met het MTX-rupsbandensysteem en de MTX-reeks is speciaal ontworpen voor MTB- en toerrijders die een hoger gewicht te dragen hebben. Alle MTX TrunkBags zijn compatibel met het MTX railsysteem. Ze zijn niet compatibel met het RX-railsysteem.

Details

  • Vario-dekseltas
  • Elastische klemrubbers aan de bovenkant
  • Bevestiging: MTX QuickTrack™ Systeem
  • Materiaal: van 600 Denier polyester
Alle modellen uit de serie Topeak MTX laten zien

In het kort

Gewicht
Gewicht
985,00 g
Bevestigingssysteem
Bevestigingssysteem
Kliksysteem
Totale volume
Totale volume
12,30 l
Buitenzakken
Buitenzakken
2 zijzakken met ritsen, 1 waterfles houder, 1 verdeeld hoofdcompartiment

Uitrusting

Doel
Trekking, Fietsreizen, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Dagelijks fietsen, Pendelen, Cross
Belangrijkste informatie
Type / gebruik:
Bagagedragertas
Bevestigingssysteem:
Kliksysteem
Functies
Geschiktheid:
Universeel
Veiligheidskenmerken:
3M Reflector-strepen
Maat
Afmetingen (L x B x H):
36 x 25 x 21,5 - 29
Totale volume:
12,30 l
Afmetingen
Gewicht:
985,00 g
Zakken & vakken
Buitenzakken:
2 zijzakken met ritsen, 1 waterfles houder, 1 verdeeld hoofdcompartiment
Levering
Levering:
1x draagtas, schouderriem, handvat
Modeljaar
2022
Artikelnummer
476852
EAN
4712511836332

Meningen van klanten

3.8
5 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
1
3 Sterren
1
4 Sterren
1
5 Sterren
2
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Topeak MTX Trunk Bag DX Draagbare Fietstas, zwart
Robin
Voldoende maar heeft gebreken.
Vertaald uit Zweedse Naar origineel
Had mijn tas zes maanden. Heb tijdens het reizen 2 flessen uit de flessenhouder laten vallen. Gebruikt de tas voor woon-werkverkeer op de fiets. Het grote vak past goed voor mijn broodtrommels en ander meegebracht eten. Kan de verandering er echter niet in passen. De tas wil van het rek af als het niet op vlak terrein is, maar loste dat op met een rubberen band met haken die aan de lus van de draagband vastgemaakt werd, en dan aan het zadel vastgemaakt. De zijvakken zijn volledig overbodig omdat ze te veel ruimte innemen in het grote vak als je er spullen in stopt. Ik blijf de tas gebruiken omdat hij goed is voor waar ik hem voor heb - maar niet helemaal optimaal. Je kunt hem eenvoudig naar eigen behoefte overzetten.
13.06.2022
Topeak MTX Trunk Bag DX Draagbare Fietstas, zwart
severin
kofferbak - een goede oplossing voor kleine bagage - met beperkingen
Vertaald uit Duitse Naar origineel
op zich vind ik de tas erg mooi. het biedt ruimte voor minimale bagage (bijv. badkleding, een fietsslot, portemonnee en telefoon evenals een windjack) maar dan zal het spoedig vol zijn. de bekerhouder aan de achterkant heeft zijn valkuilen, een mooie drinkfles viel eruit na het rijden over een stoeprand - de houder is simpelweg niet stabiel genoeg voor gebruik op de mountainbike. Ik heb nu geholpen met een extra bevestigingstape, maar dat betekent elke keer een extra handvat. De vrije pocket hierboven heeft ook zijn valkuilen, ik verloor een paar teenslippers op een pad door het bos, ook al zaten ze behoorlijk vast van binnen. de rits ziet eruit alsof het een zwak punt kan zijn. Het op de "Topeak MTX BeamRack EX E-Type" duwen werkt erg goed, bij het aftrekken moet je ervoor zorgen dat de fiets goed vastzit, want je hebt veel oefening of beide handen nodig om hem eraf te trekken. Conclusie: alles wat niet in de tas zelf zit, kan verloren gaan. de tas ontlast je rug en dat is veel waard. als je veel te vervoeren hebt, heb je beslist iets groters nodig.
03.09.2020
Topeak MTX Trunk Bag DX Draagbare Fietstas, zwart
ALAIN
Bagagerek
Vertaald uit Franse Naar origineel
Lichtgewicht, past gemakkelijk op de rackrail. Vervangt een rugzak voor wandelingen van een halve dag. Zeer tevreden met mijn aankoop.
11.09.2018